Mamina Art EnglishRead in English

Volg mij op       Mamina Art Facebook    Mamina Art Instagram   Mamina Art Youtube

Hallo! Dit ben ik. Mijn naam is Marlynn Amina, ook wel Mamina. En zodoende: Mamina Art.

10498399_10202471901738908_2277889569764985124_o

Ik ben geboren en getogen in de Duffelt, inmiddels verhuisd naar de andere kant van de heuvelrug maar nog steeds gelegen tussen Nijmegen en het Duitse Kleef. Zodoende heb ik naast een fascinatie voor de mij omringende natuur en een grote liefde voor dieren ook een fikse portie reislust én idealisme opgedaan. Samen met de mensen die ik ontmoet en de vele (al dan niet nachtelijke) dromen die ik heb vormen ze mijn grootste inspiratiebronnen. Mijn paarden en honden zijn al talloze keren op de meest uiteenlopende wijzen geportretteerd en sinds ik in opdracht werk geldt dit ook voor de huisdieren en kinderen van vele andere mensen. Meer en meer verbind ik mijn werk mijn werk met mijn idealen, zonder daarbij de verwondering die de wereld mij biedt te verliezen. Sterker nog; ik probeer mijn verwondering middels surrealistische invloeden over te brengen op anderen en hoop hen op die manier te verwonderen en inspireren. Dit is de enige wereld die we hebben; laten we haar koesteren.

Getuige de zolder vol met ‘oud werk’, teken, schilder en knutsel ik al zolang als ik me kan herinneren. Alles wat ik vast kan pakken of los kan maken was en is een potentiële basis voor een nieuw werkstuk. Aquarel(potloden) gingen altijd mee op vakantie en ik heb er reisboeken mee vol geschilderd. In de voorbije jaren heb ik dan ook middels eigen oefening en falen een grote liefde gevonden in aquarelverf, waar het meeste van mijn werk uit bestaat. Daarnaast laat ik me echter ook graag gaan met olie– en acrylverf, pastel, grafietfineliners en schmink en experimenteer ik graag met verschillende ondergronden voor mijn werk, wat tot verrassende resultaten kan leiden – dus kijk gerust eens rond.

Daarnaast hoepel ik sinds enkele jaren fanatiek; ik ben een echte Hulamina, aldus mijn vader. Hiermee geef ik shows en workshops en kan ik kinderfeestjes komen opluisteren. Kijk voor de actuele workshopdata op mijn facebookpagina of op deze site bij het nieuws.